Wat doen wij?

Toekomstbestendig en duurzaam huis bouwen? ReComfort helpt klanten met duurzame huisvesting, zodat zij de voordelen ervaren van lagere energie- en gaskosten.

Een samenleving waarin iedereen zich comfortabel voelt Recomfort Putten

ReComfort zet zich in voor een comfortabele maar vooral duurzame samenleving waarin de opdrachtgever centraal staat.

Wij zijn van mening dat ieder project uniek is en onze volledige aandacht verdient. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand. Wij voorzien u van maatwerk advies waarin uw eisen en wensen centraal staan! Om onze kennis actueel én het proces hoogwaardig te houden werkt ReComfort samen met diverse gecertificeerde bedrijven in de bouw- en installatiebranche. Een duurzaam huis bouwen was nog nooit zo gemakkelijk.

ReComfort heeft als doel om de energietransitie niet alleen op grootschalige projecten maar ook op individuele projecten overzichtelijk te maken.
Door gebruik te maken van een uitgebreid netwerk maken wij het verduurzamen van vastgoed voor iedereen mogelijk!

ReComfort is ontstaan vanuit de wens van de Nederlandse Overheid om in 2050 helemaal energieneutraal te zijn. Om deze doelstelling te bereiken is het van belang dat de energietransitie op gang komt en dat er bewustwording gecreëerd wordt voor deze grote en ingrijpende maatschappelijke kwestie.

De voordelen van een energieneutrale samenleving zijn:

recomfort Verbetering van de leefomgeving wat de volksgezondheid ten goede komt.

recomfort Behoud van de natuur door het verminderen van schadelijke stoffen in de lucht.

recomfort Reductie van energieprijzen aangezien deze veelal zelf opgewekt zullen worden.

De Nederlandse Overheid stimuleert de energietransitie door verschillende subsidies en aantrekkelijke leenstelsels in leven te roepen.

Een duurzaam huis bouwen in 4 stappen Recomfort Putten

Recomfort
recomfort putten

Advies

Een toekomstbestendig en duurzaam huis bouwen? ReComfort komt voor een kennismaking bij u langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden en maken hier na afloop van het gesprek een samenvatting van. Tijdens het gesprek komt niet alleen het bouwkundige en installatietechnische naar voren maar ook de verschillende manieren van financiering!

Lees meer 

recomfort putten

Voortraject

Wanneer u daadwerkelijk wilt kijken wat voor u mogelijk is verwijzen wij u door naar een financieel adviseur. Deze adviseur kan u adviseren met betrekking tot de verschillende (duurzaamheids-)leningen die momenteel op de markt zijn. Wanneer de financiën in kaart zijn gebracht kan de voorbereiding beginnen.

Lees meer 

recomfort putten

Uitvoering

In deze fase worden de werkzaamheden uitgevoerd. Tijdens dit proces monitoren wij de kosten en de planning. Daarnaast worden alle partijen door ons aangestuurd, u heeft hier geen omkijken naar! Samen met onze partners streven wij ernaar om een hoogwaardig eindproduct op te leveren!

Lees meer 

recomfort putten

Nazorg

Na de werkzaamheden vind de oplevering plaats, tijdens deze oplevering krijgt u alle informatie over de werking van de toegepaste maatregelen. Ook heeft u de mogelijkheid om eventuele verbeterpunten aan te dragen. Wanneer de oplevering definitief is afgerond kunt u gaan genieten van uw duurzame vastgoed!

Lees meer 

recomfort putten

Advies

Duurzaam huis bouwen

Het adviestraject
Een adviseur van ReComfort komt bij u langs om uw wensen en eisen door te nemen. Naast alleen advies biedt de adviseur van ReComfort ook een luisterend oor. Graag horen wij wat uw redenen zijn om uw pand te verduurzamen en hoe wij daarin mee kunnen denken. U ontvangt ongeveer 2 werkdagen na aflopen van het gesprek een gespreksverslag waar de gesprekspunten in zijn verwerkt.

Inhoud van het gesprek
Het adviesgesprek bestaat uit 3 onderdelen: Uw wensen en eisen, het advies zelf en onze werkwijze. De adviseur van ReComfort denkt graag met u mee over uw toekomstige woon-/ werkomgeving. Hier heeft u uiteraard wensen voor die als uitgangspunt kunnen dienen voor het advies. Wij horen deze graag van u en bespreken hoe wij dit in kunnen passen in het eindresultaat.

Het advies heeft vooral betrekking op de mogelijkheden voor uw pand. Dit kan gaan om technische mogelijkheden, maar ook zeker om financiële mogelijkheden. Het advies wordt voor u op maat opgesteld! Tijdens het eerste gesprek komt ook onze werkwijze naar voren. Wij zijn trots op wat wij doen en willen dit graag met u delen!

recomfort putten

Voortraject

De voorbereiding
Voordat we een duurzaam huis bouwen is het noodzakelijk om voorwerk te doen. De basis is altijd de calculatie die wij opstellen, hierdoor heeft u gelijk inzicht in uw investering en de opbrengst. Verder kan het voortraject bestaan uit het opstellen van de benodigde berekeningen en het inkopen van verschillende materialen. Ook moeten de plannen worden doorgenomen met onze onderaannemers. Samen met u kijken we naar de calculatie en planning.

De planning en inkoop
Wanneer de calculatie en de planning akkoord zijn begint het inkoopproces. Tijdens dit proces houden wij u op de hoogte van de voortgang en nemen we de laatste belangrijke zaken door voordat de werkzaamheden daadwerkelijk kunnen starten. Uiteraard kunt u tijdens het voortraject met al uw vragen bij ons terecht!


recomfort putten

Uitvoering

Zonnepanelen

Het uitvoeringstraject

Wanneer de voorbereidingen zijn getroffen kan de uitvoering beginnen! Een duurzaam huis bouwen samen met Recomfort betekent een streven naar het uitvoeren van de werkzaamheden in een zo kort mogelijke tijd. Zodoende heeft u weinig overlast en ervaart u snel de positieve gevolgen van de duurzame toepassingen die u heeft gedaan.

De werkzaamheden

De werkzaamheden die gedaan worden tijdens de uitvoering zijn afhankelijk van de keuzes die gemaakt zijn in het voortraject. Tijdens de uitvoering kunt u altijd terecht bij uw adviseur van ReComfort met vragen of opmerkingen.

Daarnaast is uw adviseur ook regelmatig bij u op locatie te vinden om de werkzaamheden te monitoren. Zodoende kunnen wij een kwalitatief hoogwaardig product bij u afleveren en achterlaten! Ook tijdens het uitvoeringstraject staat u als opdrachtgever centraal in het proces.

recomfort putten

Nazorg

De nazorg

De adviseurs van ReComfort begrijpen dat de duurzame toepassingen in uw woon-/ werkomgeving de nodige aanpassingen van u vragen. Ook in dit deel van het traject kunt u bij uw adviseur van ReComfort terecht. Ook na het opleveren van de werkzaamheden zijn uw vragen welkom!

De lange termijn

De adviseurs van ReComfort blijven graag in contact met de opdrachtgevers. De reden hiervan is dat wij geloven in lange termijn relaties. Graag horen wij uw ervaringen na het uitvoeren van de werkzaamheden.

Wanneer u verder wilt uitbreiden met duurzame toepassingen kunt u uiteraard ook bij ReComfort terecht! Wij streven ernaar om onze service en diensten continue te verbeteren, hiervoor is het van belang dat u ons blijft voorzien van feedback op de geleverde diensten.

Plan vandaag uw adviesgesprek in Recomfort Putten

Duurzaam huis bouwen in samenwerking met ReComfort? Graag denken wij met u mee.
recomfort Uw gegevens zijn veilig bij ons.

1 + 12 =

Samen voor een betere toekomst Recomfort Putten

ReComfort staat voor duurzaamheid

De adviseurs van ReComfort streven ernaar om de Nederlandse leefomgeving zoveel mogelijk te verduurzamen om een gezond klimaat te kunnen garanderen voor toekomstige generaties!

Duurzaamheidspartner

ReComfort staat voor duurzame klantrelaties

De adviseurs van ReComfort streven ernaar om de opdrachtgevers zoveel mogelijk te betrekken bij het proces. Zodoende houdt u als opdrachtgever de touwtjes in handen en wij begeleiden waar nodig. Een duurzaam huis bouwen doen we samen!

ReComfort staat voor innovatie

Een duurzaam huis bouwen gaat gepaard met innovatie en de laatste ontwikkelingen en trends op de markt. ReComfort staat voor innovatie en investeert in de juiste middelen om uw woning te verduurzamen.

ReComfort staat voor resultaat

Wij vinden het belangrijk dat u een eindproduct opgeleverd krijgt waar u blij mee bent en waar u vol vertrouwen mee richting de toekomst kunt! Uiteraard hopen wij dat het resultaat zo erg waardeert dat u uw ervaringen doorgeeft naar uw familie en kennissenkring. Een duurzaam huis bouwen begint bij ReComfort!

Contact Recomfort Putten

ReComfort is erop gericht om u te voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame huisvesting.

Info

Parklaan 2
3881CT
Putten

085 8200852
info@recomfort.nl

Ontwerp & realisatie door Studio Maatmerk