Hoe doen wij dat?

Uw woning verduurzamen samen met ReComfort? Wij zijn erop gericht om u te voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame huisvesting.

Uw woning verduurzamen in 4 stappenRecomfort Putten

Recomfort
recomfort putten

Advies

ReComfort komt voor een kennismaking bij u langs! Samen kijken we naar de mogelijkheden en maken hier na afloop van het gesprek een samenvatting van. Zodoende kunt u het gesprek nog een keer rustig teruglezen. Tijdens het gesprek komt niet alleen het bouwkundige en installatietechnische naar voren maar ook de verschillende manieren van financiering!

Lees meer 

recomfort putten

Voortraject

Wanneer u daadwerkelijk wilt kijken wat voor u mogelijk is verwijzen wij u door naar een financieel adviseur. Deze adviseur kan u adviseren met betrekking tot de verschillende (duurzaamheids-)leningen die momenteel op de markt zijn. Wanneer de financiën in kaart zijn gebracht kan de voorbereiding beginnen.

Lees meer 

recomfort putten

Uitvoering

In deze fase worden de werkzaamheden uitgevoerd. Tijdens dit proces monitoren wij de kosten en de planning. Daarnaast worden alle partijen door ons aangestuurd, u heeft hier geen omkijken naar! Samen met onze partners streven wij ernaar om een hoogwaardig eindproduct op te leveren!

Lees meer 

recomfort putten

Nazorg

Na de werkzaamheden vind de oplevering plaats, tijdens deze oplevering krijgt u alle informatie over de werking van de toegepaste maatregelen. Ook heeft u de mogelijkheid om eventuele verbeterpunten aan te dragen. Wanneer de oplevering definitief is afgerond kunt u gaan genieten van uw duurzame vastgoed!

Lees meer 

Onze uitgangspunten Recomfort Putten

ReComfort is erop gericht om u te voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uw woning verduurzamen. Voor informatie over actualiteiten binnen duurzame huisvesting verwijzen wij u graag door naar onze bibliotheek. Plan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

recomfort U geeft uw wensen door | De door u genoemde wensen vormen het uitgangspunt voor ons advies! Uiteraard denken wij graag met u mee in uw wensen.

recomfort U staat centraal | Gedurende het traject wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang, wij bespreken stap voor stap het traject en betrekken u in het proces.

recomfort Uw Comfort, Onze Zorg | Wanneer wij verbeterpunten zien dragen wij deze aan, het is ten slotte ons doel dat u tevreden bent met het resultaat!

recomfort Samen gaan we voor duurzaam | Wij vinden het belangrijk om de samenleving steeds verder te verduurzamen. Hier gaan we samen met u voor. Uw woning verduurzamen is daar een mooie start van!

Stuur ons een bericht Recomfort Putten

Wilt u ook uw woning verduurzamen? Wij denken graag met u mee.
recomfort Uw gegevens zijn veilig bij ons.

9 + 7 =

woning verduurzamen

Even voorstellen Recomfort Putten

Michiel Markus

Ieder project heeft zijn eigen uitdagingen en verdient mijn persoonlijke aandacht! Dit is wat ik met ReComfort wil bereiken: Steeds een passende oplossing vinden voor ieder project.

   

Albert den Dunnen

Elk project vraagt om een andere aanpak. Het vinden van oplossingen in een zeer divers aanbod aan gebouwen maakt voor mij het werk éxtra leuk. Mijn doel is om onze opdrachtgevers te helpen aan een meer duurzame en een meer comfortabele leefomgeving.

   

Contact Recomfort Putten

ReComfort is erop gericht om u te voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame huisvesting.

Info

Parklaan 2
3881CT
Putten

085 8200852
info@recomfort.nl

Ontwerp & realisatie door Studio Maatmerk